| Autor |
Poruka |
dzin
Chelsea brother

Registriran: Uto Dec 10
|
Objavljeno:
05. 05. 2002. 13:20 |
|
Po meni kljucna utakmica prvenstva. Dobar rezlutat u Posusju nas vodi ka tituli ali o tome u drugim temama.
Mooz ce izbaciti statistiku a nama samo preosatje da nasi odigraju ovu utakmicu kao sto su odigrali onu u Trebinju. Nadam se da se nece ponoviti Mostar, Grude ili Orasje.
Tipujem X  |
_________________ My club, my people...
Posljednju prepravku izvršio dzin u 15. 10. 2002. 10:13, ukupno prepravljeno 4 puta |
|
|
|
 |
Hulio
Maniac

Registriran: Sub Maj 14
|
Objavljeno:
05. 05. 2002. 14:48 |
|
za nadati se da ce mo ako nista onda uzet bod al dobicemo ih imam osjecaj 2:0 ak Bog da "VOLI BOG ZELJU SVOG"  |
|
|
|
|
 |
Truba
Moderator

Registriran: Ned Dec 16
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 01:08 |
|
Bice 2:1 za Zelju ako Bog da
Huljev & Gredic
Iako smo zadovoljni i sa nerjesenim rezultatom |
_________________ There are two rules to success in life:
1. Don't tell people everything you know |
|
|
|
 |
JxUx
Joint Union

Registriran: Uto Apr 1
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 01:18 |
|
Valjda ce i nasi jednom u gostima, svaka cast Trebinju, pokazati da znaju i mogu. Posusje je prava prilika za to. Dobar je teren, a Posusje nije seljacka ekipa koja mlati.
Prognoza 2:0 Seferović i Huljev. |
|
|
|
|
 |
Adis Gazija
Maniac

Registriran: Čet Apr 7
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 05:43 |
|
neznam al znam da je posusje dobro na svom terenu .. ja mislim il su to grude bile.. ko ce im znati. Ma hajde moja prognoza 1:1, strijelac Alihodzic nekako dosadio mi samo huljev, greda, silic, sefer ponekad, pozelio sam ono alihodzic iz guzve da ga da haha. A znas njega kad mu neide u odbrani onda zabije go hehe. |
|
|
|
|
 |
hodalud
Maniac

Registriran: Pet Feb 17
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 06:14 |
|
|
|
|
 |
zeljovac4ever
Drughi

Registriran: Uto Jan 0
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 06:39 |
|
posusje 0:2 ZELJO
Strijelci: 2 x Guvo |
_________________ Al-Solata al-Wataniya Al-Filastiniya
Tutto ciò che torna in realtà non è mai finito...Noi siamo come la nostra fede...Immortale |
|
|
|
 |
fczeljo
Maniac

Registriran: Sub Dec 11
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 06:51 |
|
ma realno dole nam je pobjeda, ali me brine to sto ce se nasi vjerovatno cuvati za derbi pogotovo sto je moguce da ce se oni pravo udarat. jesenas je posusje bila jedina ekipa koja nije igrala klasicni bunker na grbavici. ostavili su solidan utisak(iako su zijanili cini mi se 4:0), jer su igrali onako gospodski a ne seljacki kao ostali(ovo se odnosi i na pitare. u zadnjih nekoliko godina pristupili su ultra seljackoj taktici udri pa sta bog da). |
_________________ prvo kreni od sebe... |
|
|
|
 |
ZUBAN 05 juni
Veteran
Registriran: Sri Dec 22
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 08:39 |
|
U POSUŠJU RJEŠAVAMO PRVENSTVO.
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
|
|
 |
KoNzErVa
Vjeciti navijac Zelje!

Registriran: Pon Apr 10
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 10:41 |
|
Mislim da ce biti nerjeseno nikad ne dajem prognozu golova i strijelaca pa necu ni sad. Jos ako pitari odnesu sirokom sva tri boda nama bi bio bod dovoljno i mislim da bi se tu sve rjesilo uzmemo Sarajevo i to je to. Celik pada a zrinjski vrlo lako da ce nam odnjeti sve bodove. Ja sam objektivan. |
|
|
|
|
 |
daner
Ni dobar, ni los

Registriran: Čet Mar 12
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 11:10 |
|
Dole ce biti pravo gusto, oni su fina ekipa koja zna pruzit dobru partiju. Ja mislim da ce bit nerjeseno. Ako Bog da mogli bi im i uzeti sva 3 boda, nikad se ne zna ZELJO je to. |
_________________ Zeljko Komsic |
|
|
|
 |
Kapak
Veteran

Registriran: Sub Dec 0
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 11:23 |
|
Bogami, sve je moguce u Posusju i zato SRETNO PLAVI !
I KRV SVOJU... |
_________________ TI si naša ljubav MI smo tvoja snaga !
IDE VLAK, IDE VLAK, IDE VLAK ....
V O L I M T E Ž E LJ O ! |
|
|
|
 |
mooz
Veteran

Registriran: Čet Dec 8
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 11:59 |
|
Posusje, trenutno jedanaestoplasirani.
10 pobjeda, 4 remija i 12 poraza
gol razlika 25:29 ili -4.
Najbolji strijelac je omaleni Hrvoje Erceg, postigao je 9 golova (5 u proljetnom dijelu). Samo jedan igrac je igrao na svih 10 utakmica proljeca - Pandzic, odigrao je ukupno 843 minute ili 84.3 po susretu.
Dzidic, Suto i Vranjkovic slijede sa po citavih 9 utakmica ili 810 minuta. Erceg je takodjer igrao na 9 utakmica, ali sa ubiljezenih 794 minute ili 88.2 po susretu, sto je zanemarivo jer to cine izmjene u posljednjim minutama utakmica (cak na 6 njih izlazio je 5 minuta prije kraja). Treba izdvojiti i mladog reprezentativca Mislava Karoglana - 9 utakmica i 545 minuta ili 60.6 u prosjeku.
Fair-play tablica kaze da je Posusje izuzetno korektna ekipa - 9 zutih i jedan crveni karton, samo je Zrinjski "korektniji".
Odbrana je jaci dio ekipe, ukupno je treca odbrana lige sa 11 primljenih
pogodaka. Kuci su primili samo dva gola, koliko je recimo primio i Zeljo.
Na 4 od 6 utakmica kuci nisu primili gol. Remija nemaju vec 7 kola, a prljava statistika nase lige kaze da je to "deadline" - svaka osma utakmica zavrsava remijem.
Jos da kazem i da kuci imaju omjer 10 pobjeda, 2 remija i 1 poraz. Samo 5 primljenih pogotaka.
Rezultata utakmica odigranih u Posusju :
24. maj 2000 - Posusje - Zeljeznicar 1:1 (play-off, u uzvratu je bilo 1:2)
16. maj 2001 - Posusje - Zeljeznicar 1:3
Evo i kako je bilo na Grbavici ove sezone :
Zeljeznicar 4-1 Posusje
1-0 Biscevic (14)
2-0 Prepoli (18)
2-1 Kalinic (59)
3-1 Muharemovic (60)
4-1 Prepoli (73)
Vidim da vas je vec nekoliko prognoziralo x, a i statistika opasno na to ukazuje i upozorava. Ova utakmica lomi prvenstvo, pobjeda osigurava titulu, dok taj prokleti remi produzava nade Sirokog. U svakom slucaju nadam se da smo ipak jaci od svega i da mozemo dobiti gore. Neka bude pobjeda, makar minimalan, to je najvaznije. Moglo bi biti 1:2. Nadam se. |
|
|
|
|
 |
Strijelac
Graficar

Registriran: Sri Dec 20
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 18:32 |
|
Ja se licno nadam nerijesenom rezultatu.Ali ruku na srce,i ako bude nerijeseno,bicu zadovoljan.Samo da ne dodje do poraza jer onda bi se tek namucili.Danas je Siroki savladalo posusje minimalnim rezultatom 1:0 tako da je lako za povijerovati da Siroki Se jos uvije nije predao,iako je to vecina nas mislilo na pocetku Proljetnje sezone.
Poslije posusja igramo sa pitarima na Grbavici.Pa onda....  |
|
|
|
|
 |
motika
Veteran

Registriran: Sri Dec 20
|
Objavljeno:
06. 05. 2002. 23:18 |