Najava: ŽELJEZNIČAR - Borac

zeljoborac2010

Nakon Mostara i prolaska u finale KUP-a BiH, u 23. kolu Premijer Lige – subota 17. April 2010 godine u 19:30 h, u Dolinu nam dolazi najozbiljniji konkurent kako u borbi za trofej pobjednika kupa tako i u borbi za naslov prvaka Bosne i Hercegovine, ekipa Borca iz Banja Luke! Ni najveći optimisti među nama pred početak sezone nisu se nadali da ćemo u 23. kolu biti na ovoj poziciji, u polozaju da se borimo za sami vrh na oba fronta! – Hvala stručnom štabu na čelu sa AMAROM OSIMOM, hvala igračima koji pokazuju kako se igra za sveti dres, hvala svim navijačima i ljudima koji su nam vratili osmijeh na lice!

U subotu se igra nakon toliko godina jedna ovako važna (svakako ne i presudna) utakmica za naš voljeni klub i za nas same! Naša pomoć u vidu podrške sa tribina nije izostajala ni u jednom gradu gdje je Željezničar gostovao ni onda kada smo bili ispod očekivanog, zato sada kada je najpotrebnija mora biti bezrezervna i maksimalna.
Navijači Željezničara, Manijaci, svi iskreni zaljubljenici u plavu boju napunimo Grbavicu i tako pomozimo igračima da dođu do vrlo važne pobjede!


Okupljanje za utakmicu sa Borcem je zakazano u 16,00h u KAVEZU kod osnovne škole na Grbavici II! Ovo okupljanje je vrlo važno i ovim putem se pozivaju svi navijači Želje da dođu u što većem broju, znači prvo SVI KAVEZ u 16,00h a onda zajedno u Dolinu!

17.04.2010godine,19:30h – SVI U DOLINU !!!

Jer si jedan jedini,jer si nepobjedivi...