Najava: Borac BL - ŽELJEZNIČAR

blaway2010

Prevoz za BL je organizovan, cijena bas Evropska, 10,50EUR po osobi ( ili 20KM) , ulaz na stadion je besplatan ( ono standardno, koliko nas toliko njih).

Uplate se primaju u prostoriji Udruzenja u cetvrtak i petak u periodu od 16.00h do 18.00h. Okupljanje je zakazano u 7.30 ispred sjeverne tribine, a polazak cim cim prije, a najkasnije u 8.00

Visoko, Zivinice, Lukavac i ostali, javite se da zajedno idemo...

14. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi još jedan okršaj dvije trenutno prvoplasirane ekipe i sigurno najkvalitetnije ekipe u državi. Borac je prvi i ima pet bodova viška od aktuelnog šampiona,sarajevskog Željezničara. Hvala Bogu razultati su opet skoro pa kakve i priželjkujemo,forma igrača je u uzlaznoj putanji i mi kao navijači Želje kao pravi Manijaci trebamo i moramo to podržati na najbolji mogući način!

Gradski stadion u Banja Luci je jedno od najatraktivnijih gostovanja u sezoni,položaj klubova na premijerligaškoj tabeli nam daje nadu da ćemo gledati pravu utakmicu, da ćemo gledati fudbal kakav ne gledamo često i nadamo se najboljem,nadamo se pobjedi nad Borcem koja bi ako se sve poklopi u 15. kolu mogla značiti i titulu jesenjeg prvaka.
Nema razloga da u subotu svi zajedno ne krenemo autobusima i u što većem broju se pojavimo na gradskom stadionu, TV prijenos nam ne smije i ne može biti prepreka, cijena je do sada najprihvatljivija (20 KM), zato svi odmah u četvratk (ko ne stigne tu je petak :-D ) u zakazanim terminima put prostorija Udruženja na sjevernoj tribini,uplatite i obezbjedite sebi mjesto na vrijeme!

Željezničar zaslužuje našu podršku, Manijaci svi u Banja Luku,alarmirajte sve navijače Želje, sve iskrene zaljubljenike u plavu boju da uplate mjesto i krenu ka Banja Luci, ja jedva čekam! Idemo jako,muški i opušteno ko Manijaci pjesmom igračima dati krila da pobjede banjalučki Borac! Svi u Banja Lukuuuuuuuuuuuu! 8)

Biće Željo opet šampion!