Najava: Široki - ŽELJEZNIČAR

najavairoki

Nakon nastupa reprezentacije, vikend ispred nas donosi nam i nastavak Premijer lige BiH. U 6. kolu aktuelni šampion države,Željezničar gostuje Širokom Brijegu. Susret sa Širokim je svakako derbi,prošlogodišnji duel na Pecari je prema mnogima donio prevagu u osvajanju titule,da se podsjetimo Željezničar je uz podršku preko 200 Manijaka donio 3 vrlo važna boda sa Pecare. Utakmica na Pecari je svakako atraktivna kako na terenu tako i na tribinama,gostovanje koje se tako lako ne propušta!

Pobjeda nad Leotarom sa visokih 8-0 je najljepši poziv svim navijačima Želje,svim Manijacima da se na Pecari pojavimo u što većem broju i gromoglasnom podrškom damo snage igračima da se sa ovog gostovanja vrate neporaženi ili u najboljem slučaju sa punim plijenom! Ovim putem pozivamo sve navijače da uplate sebi mjesto u autobusu, u Široki ,po mogućnosti, svi idemo organizovano autobusima!

Nema puno priče i razmišljanja,idemo zajedničkim snagama u nove pobjede,SVI NA PECARU!
Uplate u prostorijama Udruženja:
Petak 10.09.- od 17:00h do 20:00h
Subota 11.09.- od 17:00h do 19:00h


Cijena puta za utakmicu na Pecari iznosi 18KM!

Okupljane na platou stadiona Grbavica u nedjelju 12.09. u 12:30 a polazak je planiran u 13:00h! Cijena karte za dio tribine na kojoj ćemo biti smješteni iznosi 10km!

Rezervacija preko PM-a NEMA,Bajram ide para će biti i zato Manijaci SVI U ŠIROKI!
Alkohola nema,najavljen alko-test na pretresu pred ulazak u Široki Brijeg!


Biće Željo opet šampion...