IZVJEŠTAJ I SLIKE: ŽKK Željezničar - ŽKK Brčanka

Bravo Manijaci! Odlično izdanje! Napredujemo iz kola u kolo ali ne smije se na ovome stati, imamo još mnogo prostora za napredak, mnoge grupe bi što sta dale za ovakav potencijal kakav mi imamo, zato to moramo iskoristiti na najbolji mogući način.

Dogovor se ispoštovao od okupljanja, stajanja ljudi u kopu, pjesme, pa nadalje. Ovoga puta su u ogromnoj manjini bili oni koji su napustili dvoranu prije kraja meča (čast pojedincima koji su to uradili iz bitnih razloga), neka se jos jednom zapitaju šta je svrha njihovih dolazaka na utakmice?

Mlađi momci, djeca neka ne shvataju lično i nemaju se razloga ljutiti kada ih se skloni iz prvih redova kortea i tribine, mora se to poštovati, mora biti neka hijerarhija u grupi, niko ih ne mrzi nego im se samo skreće pažnja gdje je njihovo mjesto i da se to mora poštovati, pa još mnogo godina navijanja je ispred njih, doći će i njihov red ako Bog da, al sve u svoje vrijeme, svi smo mi braća, al samo jasnom hijerarhijom i poštovanjem jednih prema drugima možemo napraviti krupne korake po našu grupu.

Na vizuelanom izgledu jos trebamo poraditi iako je i ovo do sad vidan napredak. ŠALOVI su veoma bitan navijački rekvizit! Što tamnija varijanta odjeće mora postati praksa iz jako bitnih razloga!

Vidimo se braćo na sljedećoj utakmici, nadamo se u jos većem broju!

Ostale slike možete pogledati u GALERIJI