Haris Selman - Ćata 1991-2014

 HARIS SELMAN - ĆATA
1991-2014
 
 
''Ja ostajem na jugu cijeli zivot''
 
 
Kao što svi znate, danas je naš brat Haris Selman preselio na drugi, i nadamo se bolji svijet. U namjeri da se njegovim roditeljima i porodici pomogne na ovom teškom vaktu, grupa će sutra i prekosutra skupljati novčani prilog koji će biti uručen porodici rahmetli Harisa. Molio bih sve Manijake, da se odazovu ovom pozivu, to je najmanje i zadnje što možemo uraditi za našeg brata. Novac će se skupljati sutra(petak) u prostorima UNFKŽ(prostorija na sjevernoj tribini) u periodu od 12:00 do 15:00 h. Skupljanje će se nastaviti i u subotu, objavićemo naknadno termin. Isto tako, zamolio bih što više ljudi da sharuje ovaj status i da kopira drugima. 
 
MANIJACI 1987
 
Informacija za dzenazu:
 
Organizovan je prevoz za dzenazu u Donjem Vakufu. Posto je ogranicen broj mjesta na 50, molim Vas na razumljevanje ukoliko ne bude mjesta. Isto tako, ko ima privatno vozilo, a ima mjesta nek dodje na stadion Grbavicu da povuce one koji su bez prevoza.
 
Prevoz je besplatan.
Okupljanje i polazak u 13:30h
 
Dzenaza polazi u 17:20h ispred Baš Dzamije ( Plava dzamija) u Donjem Vakufu, a ukop je u haremu Horozovaca.
 
Po zelji roditelja rahmetli Cate, obucite navijacke majice, a da zajedno i dostojanstveno ispratimo brata sa tribine. Ponasajte se u skladu sa obicajem.