Nisi zaboravljen -Mirza Rascic

Iako svi u nevjerici, iako svi u stanju nepravilnog razmišljanja, iako svi u stanju šoka, mi svi moramo nastaviti ovaj vid borbe, da istrajemo za porodicu Raščić. Nismo ni svjesni onog šta se desilo, ali obećavamo da ovo nije kraj, niti spontana reakcija, već dokaz našeg zajedništva da istrajemo i pomognemo. Iako je skupljen određen broj novčanih donacija koja je bila samo prva inekcija za pomoć organizaciji dženaze, mi nastavljamo da pomognemo porodicu našeg Mirze. Nećemo nikakvim uvjerljivim tekstovima da dokažemo naš inat da istrajemo, već konkretnim potezima da pomognemo.

Kako je veliki broj ljudi, što ljudi dobre volje,navijača FK Željezničar i drugih sportskih kolektiva, kao i nekih institucija nisu bile u mogućnosti da u petak doniraju sredstva za uplatu, molimo sve te zainteresovene da se jave na naš email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. kako bi dobili daljnje instrukcije za uplatu.

Uplate će se moći primati preko paypal, inostranih donacija kao i unutar BiH. Molimo Vas da uplate budu realizovane do petka 24.04.2015god

Hvala