Evropska Grbavica

 

KUPI STOLICU ZA EVROPSKU GRBAVICU

 

 
Kao što vam je poznato, organi FK Željezničar su putem oficijelne stranice kluba obavijestili navijače, članove, sponzore i prijatelje kluba, da se započelo sa realizacijom projekta rekonstrukcije stadiona "Grbavica", a koji ima za cilj da se evropske utakmice na stadionu mogu igrati počev od juna mjeseca 2016. godine.
 
Projekat će, pored ostalog zahtjevati uređenje parking prostora, rekonstrukciju istočne tribine, zamjenu drvene konstrukcije čeličnom na zapadnoj tribini, itd.
 
Akcija je pokrenuta preko članova foruma, ali se i ujedno odnosi na sve navijače FK Željezničar a prvenstveo na Manijake, te Vas molimo da se priključite ovoj akciji. 
 
'Cijena stolice po UEFA standardu je 26.40 KM + PDV, sa ugradnjom. Uplata je izvršena na poseban račun u UNICREDIT banci, koji je namjenski otvoren za planirane donacije sponzora, navijača, članova Kluba i ulagača koji će pomoći izgradnju evropske Grbavice.'
 
BROJ RAČUNA 3389002208030216
 
Vise detalja o planu renoviranja stadiona da ispuni uslove za igranje Evropskih utakmica je objavljeno na zvanicnoj web stranici kluba :
 
 
HVALA SVIMA